Wie ben ik?

Hallo allemaal, 

Wat fijn dat je er bent, ben je voor het eerst hier of ben je al bekend?

Nee alle gekheid op een stokje, super leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog! Zoals de meeste van jullie weten heet ik Eline Zwitser. Ik ben 25 jaar oud en getrouwd met de liefde van mijn leven Stefan Zwitser. Samen hebben wij een prachtig zoontje Senn, een dochter Skye* en zijn we in verwachting van ons derde wondertje. Op mijn blog zullen er dan ook verschillende blogpost gaan over ons ‘Zwitserleven’.

 

Ik vind het heerlijk om te kunnen schrijven en vooral ook van mij af te schrijven, bij sommige momenten in je leven is het fijn om even stil te kunnen staan. Stilstaan bij wat er is gebeurd en hoe verschrikkelijk snel de tijd ook gaat. Want zoals de meeste moeders zichzelf hierin zullen herkennen gaat de tijd gewoon ontzettend hard. Voor je het weet loopt je kleine baby of praat hij/zij de oren van je kop! Die mijlpalen in je leven, of het nou met kindjes is of iets totaal anders, soms is het fijn om dit vast te leggen. Vast te leggen om het zo goed mogelijk te kunnen herinneren voor later.

Nogmaals super leuk dat jullie een kijkje nemen, laat vooral een reactie achter want hoe leuk is dat!?

Liefs Eline

 

 

2 Replies to “Wie ben ik?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s