DIY project ‘telraam’

Met trots kan ik jullie zeggen dat ik een aantal maanden geleden voor het eerst een diy project heb gemaakt. Ik had namelijk al ontzettend lang een telraam staan, in de kast van Senn want ik vond de kleuren zo lelijk! Herkenbaar? Vast wel he moeders! Dus toen dacht ik hier moet ik iets mee, dus zo gezegd zo gedaan. Gelukkig heb ik een super creatief vriendinnetje Nancy die me altijd helpt met deze creatieve uitspattingen.

Samen hebben we bedacht om voor de kleuren zwart, wit en okergeel te gaan. Dit past namelijk precies in Senn zijn kamertje. Geloof me als ik zeg dat dat echt een pré is! Het liefst moet elk stukje speelgoed precies in huis of in zijn slaapkamer passen, gaat dit een beetje te ver.. ja dat denk ik wel. Maar gelukkig heeft hij ook ontzettend veel felgekleurd speelgoed, waar hij dolgraag mee speelt! PhotoGrid_1519903161027Het telraam werd dus zwart, wit en geel. Maar we dachten er super makkelijk over, even een paar balletjes verven en klaar. Maar zo snel en gemakkelijk ging dit niet! Elk balletje moest namelijk helemaal dekkend zijn en omdat het zulke harde kleuren waren was dit nog een beste klus, vooral de balletjes die wit of geel zouden worden! Een aantal bloed, zweet en tranen verder was het telraam dan toch echt af en geloof me helemaal geslaagd! Het telraam staat nu ontzettend mooi te shinen in Senn zijn kamer.

Houden jullie je ook wel eens bezig met een DIY project? Ik ben erg benieuwd en wie weet kunnen jullie me nog een aantal ideeën geven voor een volgend projectje?

Laat je een reactie achter, want hoe leuk is dat!?

Liefs en een dikke knuffel, Eline

3 Replies to “DIY project ‘telraam’”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s