Studeren en een kindje, het kan!

Toen ik het berichtje van Eline op Instagram zag dat ze op zoek is naar gastbloggers was ik gelijk enthousiast en vind ik het superleuk om een stukje voor haar blog te schrijven. Allereerst zal ik mij en mijn gezin voorstellen 😊

Mijn naam is Justine, ik ben 28 jaar oud en sinds 3 jaar ben ik samen met Jonathan, eveneens 28 jaar. Samen hebben wij sinds 21 maart 2017 een zoontje, onze grote trots Livay, wonen wij in een twee-onder-één-kap in Hardenberg.

Naast mama zijn werk ik 3 dagen in de week als docent Duits op een middelbare school in Hardenberg. Naast mijn werk ben ik met de laatste loodjes van mijn studie tot docent Duits bezig. 4 april heb ik mijn laatste tentamen en kan ik een streep zetten onder het student zijn. Veel mensen denken dat ik langer over mijn studie doe, omdat ik zwanger werd. Hier is helemaal niks van waar, ik heb in het 4e jaar een verkeerde keuze qua Minor gemaakt en hierdoor doe ik een jaar langer over mijn studie, maar hé ik ken mensen die zijn al langer bezig om hun studie af te ronden en hebben ‘tussendoor’ niet een kindje gekregen 😉. In het begin trok ik het mij heel erg aan toen er gezegd werd dat het niet zo verstandig is geweest om voor een kindje te gaan, maar al snel heb ik mij voorgenomen dit niet aan te trekken, want Jonathan en ik weten wel hoe het zit. Nu is Jonathan hier erg makkelijk in en maakt zich hier niet druk om.

Toen Livay geboren werd, woonden wij nog in een kleine woning, met 1 slaapkamer. Livay sliep tot hij 9 maanden oud was bij ons op de kamer en ik kan je eerlijk zeggen dat dit niet altijd de meest ideale situatie was. Ik werd van ieder geluid dat Livay maakte wakker en ging bij hem kijken, hierdoor hielden wij elkaar vaak wakker, want Livay werd ook van ons gedraai in bed wakker. Sowieso is Livay de eerste maanden een slechte slaper geweest en zorgden dit voor veel irritatie momentjes tussen mij een Jonathan door het slaapgebrek. We wisten al vrij snel dat we op zoek moesten naar een ander huis en het liefst kopen. We hebben alles op papier gezet en zijn toen op Funda gaan kijken. Na 3 bezichtigingen zat er nog niet het huis tussen dat we zochten. Toen we bij het 4e huis gingen kijken wisten we het al snel, dit zou ons huis kunnen worden. We hebben het eerste bod gedaan en na veel heen en weer bellen met de makelaar kregen we het verlossende belletje: “Jullie bod is geaccepteerd, gefeliciteerd met de koop van jullie huis.” Dit was in september en 1 december kregen wij een maand eerder dan gepland de sleutels. We wonen hier nu alweer 3 maanden en het wordt steeds meer ons huis 😊. Jonathan hoeft nog maar 3 minuten naar zijn werk te fietsen ipv een half uur en ook ik ben binnen 5 minuten bij mijn werk en de opvang zit in de buurt van mijn werk.

Dit was een kort stukje over mij en mijn gezin en lijkt het mij leuk om vaker een stukje over ons dagelijks leven te schrijven en wie weet de volgende keer wel met heel tof nieuws dat ik afgestudeerd ben 😊

Liefs Justine

2 Replies to “Studeren en een kindje, het kan!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s