Heb ik mijn vluchtkoffer al ingepakt? Of stel ik daadwerkelijk ALLES uit?

De titel zegt het al, heb ik mijn vluchtkoffer al ingepakt? Ondertussen ben ik alweer 38 weken zwanger en kan de kleine man dus ieder moment komen. Binnen nu en vier weken hebben wij ons mannetje in onze armen. Wat een gek idee is dat maar ook zó leuk! De tijd is ineens zó ontzettend snel gegaan maar heb ik alles wel op orde? Bij Senn stond alles netjes vanaf een week of 35 klaar en was ik helemaal voorbereid. Is dat deze keer ook zo? En vooral de vraag heb ik mijn vluchtkoffer al klaar staan? Benieuwd? Lees dan gauw verder ; )

38 weken alweer wauw, ik kan het me bijna niet voorstellen dat wij ons mannetje elk moment kunnen ontmoeten. Maar het is toch echt zo, binnen nu en vier weekjes gaat dat moment aanbreken. Ben ik daar al helemaal klaar voor? Nou bijna, maar er is een dingetje wat me toch elke keer een beetje tegenhoudt. Wat dat is kan ik niet precies benoemen maar ik stel nogal wat zaakjes uit. Ik denk omdat ik toch meer bezig ben met Senn en dat de dingen die ik uitstel niet zo noodzakelijk zijn.

Toch is die vluchtkoffer best wel een noodzakelijk dingetje, vinden jullie ook niet… Maar waarom stel ik dit dan uit? Een tijdje geleden heb ik de vraag gesteld wat er absoluut niet mag missen in de vluchtkoffer ik kreeg hier echt super handige tips mee. Deze heb ik uiteraard opgeschreven en na deze blog neem ik mezelf dan ook voor die tas verder in te pakken.

Ik heb dan ook al wel een beginnetje gemaakt met de tas. Zo zitten er 3 rompertjes in, twee pakjes, twee mutsjes, een jasje, 3 grote oma onderbroeken, sokken en hmm… ja dat was het. Er zit dus nog bijna niets voor mij in. Maar het stomme is dat ik dat eigenlijk ook pas op het laatste moment kan inpakken. De lekkere wijde shirts heb ik nu ook nog graag aan net zoals die lekker flodderbroekjes die er ook nog enigszins leuk uitzien. Want met dit warme weer is zo`n flodderbroekje heerlijk maar als ik straks bevallen ben is dat natuurlijk ook fijn. Mijn make-up kan ik pas het allerlaatste moment pakken want dat heb ik nu nog dagelijks nodig net zoals overige toiletspullen. Nu zijn er een aantal dingen die ik straks wel vast in die tas kan doen denk maar aan lippenbalsem, die tip kreeg ik bijvoorbeeld onder mijn instagrampost. Hoe handig is dat ik had met Senn echt droge lippen maar was dit toch wel weer vergeten. Door jullie denk ik er nu dus weer aan.

Daarom wil ik voor jullie ook mijn top 5 van meest handige tips voor in de vluchttas willen delen. Zijn jullie benieuwd? Kijk dan gauw naar het lijstje hieronder.
1. Met STIPT op nummer 1 de lippenbalsem dit is echt ontzettend handig en die ga ik dan ook zeker in mijn tas stoppen.
2. Haar elastiekjes dit is ook een toptip het lijkt me verschrikkelijk als mijn haar langs mijn hoofd hangt en ik het niet vast kan maken met zo´n ontzettend florissante knot op mijn kop! Haha!
3. Voedselpakket, zowel voor jou als voor manlief. Want uit mijn ervaring kan een bevalling heeeel lang duren.
4. Slippers voor tijdens en na de bevalling, die douchevloertjes  in het ziekenhuis zijn vaak niet zo fris en anders voelt het niet zo fris.
5. Een mooi dekentje voor de eerste foto´s van je kleintje. Die ziekenhuis dekentjes zijn vaak niet zo mooi maar de eerste foto is vaak wel een erg belangrijk momentje.

Welke tas ik mee neem? De MOZZbag, deze is én lekker ruim en super stylish. Iets waar ik toch wel een hoop waarde aan hecht. Hadden jullie echt een koffer mee of net zoals ik een ruime luiertas? Ik ben ontzettend fan van deze mooie tas en mag dan er dan ook eentje weggeven. Hoe gaaf is dat!! Je kunt dus meedoen om een luiertas naar keuze te winnen. Kijk gauw op www.mozzbags.nl om te zien welke tas jij het liefst zou willen winnen!

Ik ben erg benieuwd wanneer jullie je tas klaar hadden staan, laat je het me weten in een reactie? Zijn er bijvoorbeeld moeders die dit met hevige weeën nog stonden in te pakken!?

Liefs Eline

15 Replies to “Heb ik mijn vluchtkoffer al ingepakt? Of stel ik daadwerkelijk ALLES uit?”

 1. Ik heb dit bij mijn tweede kindje klaargezet met 38 weken zwangerschap. 🙈 Ik denk dat je al aan veel spullen gedacht hebt. Maar oplader telefoon en foto- en/of videocamera zou ik niet vergeten! Veel succes met de bevalling!
  Oh ja, ik doe graag mee met de winactie 🤗

  Like

 2. Ik stond mijn vluchtkoffer inderdaad met weeën in te pakken, twee keer zelfs! Hahaha. Mijn ultieme tip; RENNIES!! Ik ging bevallen in een kraamhotel en niemand had rennies bij zich.. Mijn schoonmoeder kwam ze brengen tijdens de bevalling, maar de baby was er eerder dan de maagzuurremmers 😂

  Like

 3. Ik moet hem ook nog inpakken.. Nu 36wkn en een paar dagen. Als ik voor een Mozzbag zou gaan zou ik graag de MOZZ DIAPERBAG SMALL – ELEPHANT GREY willen. Ik vind een voorvak altijd handig voor dingen waar je snel bij moet. Leuke tips in je blog.. Hier nog 1 van mij..Dextro en rietjes 😊

  Like

 4. Ik denk dat je het belangrijkste ook wel hebt! Je lijstje is compleet, lippenbalsem idd en mooi dekentje haha dat soort spul had ik ook allemaal in overvloed bij. Alleen fototoestel en opladers telefoon niet vergeten 😉 Gewoon een briefje bij je tas wat je last minute nog in moet pakken en dan komt dat wel goed!!
  En ik doe heeeeeel graag mee voor de tas 🤩🤩🤩 vluchtkoffer niet meer nodig maar een mooie luiertas des te meer met die 2 smurfen van mij in combinatie met de gedachten van mezelf dat ik op alles voorbereid moet zijn dus net Mary Poppins ben met mijn luiertas🤣 Als ik zo gelukkig mag zijn die gave tas te winnen zou ik voor de large black gaan, anders kan ik geen Mary Poppins meer zijn 😏 ik ga kei hard duimen 🍀🍀🍀🍀

  Like

 5. Haha ik herken je uitstel “gedrag” maar begin aan mijzelf te merken dat ik de puntjes op de i wil zetten vooral omdat Ivy misschien wel gaat slapen in Zwolle ( mijn ouders wonen daar ) en ik wil mijn ouders zo min mogelijk belasten met dat hun spullen moet zoeken/pakken of zelfs moeten kopen. Vandaag heb ik grootste deelte van de vluchtkoffer ingepakt! Verzorgings spulletjes dubbel aangeschaft want het gaat uiteindelijk toch wel op. Bij mij is het trouwens een grote weekend tas die wij mee gaan meenemen aangezien ik weer veel te veel mee moet nemen want stel je voor ! 2 kledingsetjes van maat 50 , 2 kledingsetjes van maat 56 , rompers zowel lang als korte , verschillende mutsjes want ojeej als het niet matcht :’) ..
  Dus zoals je kan zien houd ik van ruime tassen en zou ik eigenlijk voor dezelfde tas als die van jou gaan! Zo kan ik naast de spulletjes van de baby ook nog wat meenemen voor Ivy als wij op pad gaan (haha). Liefs van Naomi

  Like

 6. Bij Sem had ik voor hem de luiertas ingepakt en voor mij een ruime tas met mijn spulletjes. Omdat ik nu in t ziekenhuis moet bevallen denk ik dat het weer op de zelfde manier ga doen met de 2 tassen. Dus het zou natuurlijk super leuk zijn om deze mooie luiertas te winnen!! Doe graag mee voor de MOZZ DIAPERBAG LARGE – COGNAC 😍

  Like

 7. Geen tips want ons eerste kindje komt pas rond november 😉.
  Of toch wel van wat mensen om me heen dat er voor de bijna papa ook wat mee moet (tandenborstel, deo dat soort dingen)

  En natuurlijk doe ik ook mee voor de winactie van de luiertas, mocht ik winnen wil ik graag de small elephant grey!

  Succes met je laatste loodjes!

  Like

 8. Hier meeste ingepakt maar laatste moment tpch kledingsetjes gewisselx haha mn tas was lekker ongeorganiseerd haha de volgenxe leer zal ik de setjes in een zakje doen op maat. Met Roxas commandeerde ik vanuit t bed.. nee dat setje met dat mutsje en die ene sokjes.. nee niet die!die andere 🤣🤣

  Verder vind ik die elaphant grey echt geweldig!en daar kan de man ool stylisch mee voor de dag komen.. mn oude luiertas had een hartje op de zijkant. Wel subtiel haha maar vond hij toch wat minder 🤣

  Succes met de laatste loodjes lieverd.nog even en je kan je mooie mannetje vast houden! Je eigen regenboogwondertje ❤❤
  Liefs

  Like

 9. Yep, vluchtkoffer/tas is vrij noodzakelijk 🙂
  Ik had ‘m klaar staan rond de 37 weken.
  Ik heb boven altijd een kast met reserve verzorgingsspullen, van borstels tot tandenborstels en shampoo.
  Alleen mijn make-up tas zou ik nog moeten pakken als we naar het ziekenhuis zouden moeten.
  Wat een mooie tas heb je! Ideaal zoveel ruimte, dat heb je ook echt weer nodig. In het begin neem je wss way too much mee, maar ach.. als ‘t in je tas past, Why not 🙂

  Als ik zou mogen kiezen, dan zou ik gaan voor de Mozzbag diaperbag small, inbed kleur elephant grey. Wow!

  Like

 10. Ik was er vroeg bij met 32 wk stond die al
  klaar. Dat was maar goed ook, want met 34 wk werd onze zoon al geboren.
  Ach zodra jij begint maar snel de laatste spulletjes pakken haha!!

  Large cognac die zou ik heel graag winnen:-)

  Like

 11. Ik was er vroeg bij met 32 wk stond die al
  klaar. Dat was maar goed ook, want met 34 wk werd onze zoon al geboren.
  Ach zodra jij begint maar snel de laatste spulletjes pakken haha!!
  Large cognac die zou ik heel graag winnen:-)

  Like

 12. Oeh wat goed om dit te lezen! Ik ben sinds vandaag 34 weken zwanger en kreeg via mijn zwangerschaps app vandaag de melding om ook eens na te denken over mijn vluchttas. Lippenbalsem had ik nooit aangedacht, maar ga ik van de week gelijk kopen. Oma onderbroeken moet ik ook nog even gaan inslaan….ik probeerde er nog niet aan te denken, maar ik moet er binnenkort toch aan gaan geloven……
  Ik ben nog op zoek naar een mooie luiertas (matchend bij de kinderwagen natuurlijk ;)) en wauw wat een mooie tassen heeft MOZZ bags. Ik zou heel graag kans willen maken op de MOZZ diaperbag small in Cognac. Hoe gaaf zou het zijn om deze tas te winnen 🙂
  Succes nog met de laatste loodjes! Ik ben zo benieuwd wat nu uiteindelijk de naam zal worden en natuurlijk hoe jullie kleine mannetje zal zijn.

  Like

 13. Goed om weer even wat gouden tips te lezen voor het moment suprême🤭.

  Ik ben bijna 33 weken en heb ongeveer alles klaar.. denk ik tenminste;). Een luiertas is één van de dingen die nog aangeschaft moet worden! Heel cool de Mozz bags. Ik doe heel graag mee aan de winactie en zou gaan voor de large Black! Past mooi bij mn toffe Joolz-wagen😻. Zou wel heeeel tof zijn om te winnen🤞🏼!

  Heel veel succes met je laatste loodjes, nog éven 💛.

  Like

 14. Wat leuk geschreven weer! En toch die grote onderbroeken maar ingeslagen. Echt een super mooie tas zeg. Ik had een trolley met voor ieder setjes kleding er in…. al kregen ze dat niet aan en gingen gelijk in n charmant luiertje de couveuse in. Ik waag graag een kansje voor de give away. De grijze set vind ik weg mooi😍 succes de laatste weekjes! En niet komend weekend bevallen hè!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s