Newborn video, Maack maakt het!

Een week of twee geleden kwamen Robin en Romeé van Maack een newbornvideo maken bij ons thuis. Hoe tof is dat! Geen idee wat het is of wat je ervan moet voorstellen lees dan gauw verder!

Robin en Romeé zijn twee jonge enthousiaste meiden die vol passie werken aan de newbornvideo’s. Ze werken samen om een fantastische video af te leveren. Toen ik nog zwanger was van onze kleine Foss heb ik contact gehad met de meiden van Maack. Tijdens dit contact hebben we besproken wat ik graag terug wilde laten komen in de video en wat precies mijn idee was. Ik heb hierover nagedacht en vond het vooral belangrijk dat de interactie tussen Senn en Foss zichtbaar was. Ook vond ik het erg leuk als er een gezinsmoment in voorkwam. Iets met elkaar.

Nadat ik bevallen was hebben we wederom contact gehad. Hier hebben we weer besproken wat onze wensen waren. Een week of twee na de bevalling zijn de meiden dan ook bij ons thuis gekomen. Zo leuk en ontspannen dat het contact was voordat we elkaar gezien hadden zo relaxt was het in het echt ook. Ze gingen super lief en respectvol om met onze kinderen.

Voordat de meiden gingen filmen hebben we even gekeken welke elementen we in de film terug wilde laten komen en waar ze konden filmen. We hebben ervoor gekozen om alles in huis te doen, de slaapkamer, Foss zijn kamer en de huiskamer. Als ik nu ook terug kijk naar het resultaat ben ik zó ontzettend blij en trots! Ons gezinnetje op de film, een kort filmpje die zo ontzettend waardevol is. Je ziet de liefde die wij voor elkaar hebben, het is op zo’n pure en echte film geworden. Ik kijk er letterlijk elke dag nog naar, zó trots en blij ben ik ermee!

Lieve meiden van Maack nogmaals ontzettend bedankt dat jullie de tijd voor ons even stil hebben gezet!

Zijn jullie ook benieuwd naar zo’n toffe newbornvideo, volg de meiden van Maack dan hier via Instagram of facebook. 
Willen jullie onze trots terug zien, kijk dan gauw hier voor onze video. Ben je zwanger en denk je na om een video te maken van jullie kleine newborn? Denk dan eens na om de meiden van Maack te benaderen. Zet de tijd even stil want het gaat al zo hard. Voor meer info kun je natuurlijk ook even een kijkje nemen op www.maack.nl

Hieronder staan nog een aantal te gekke foto’s die tijdens het filmpje gemaakt zijn, hoe tof! Je gaat ze vast ook nog voorbij zien komen op mijn feed want ik ben er helemaal gek op!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen en natuurlijk een kijkje zullen nemen op de website van deze lieve meiden!

Liefs Eline

One Reply to “Newborn video, Maack maakt het!”

  1. Na je bericht gelezen te hebben dat er weer nieuw blog was ik kijken maar nee het was er nog niet….mijn geduld werd op de proef gesteld. Net heerlijk gelezen wat is er nu zoveel meer mogelijk dan toen onze kinderen klein waren. Echt een genot om te lezen te bekijken en dan nog eens de foto’s te bekijken. Echt super tof. Geniet nog even na. Heel veel liefs van hier 😘😘😘😘😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s