KOOK van jou

Je bent eten aan het koken, je proeft en denkt “hmmm, hoe lekker is dit!’. Later wil je dit nog een keer maken. En dan? Geen idee meer hoe je het gemaakt hebt, hoeveel kruiden je erin hebt gedaan en welke ingrediënten je allemaal hebt gebruikt!?

Dit gebeurde mij dus vaak. Te vaak. Meestal is het niet erg dat gerechten niet twee keer hetzelfde zijn, zo lang het maar lekker is. Maar soms is het echt balen dat je niet meer die geweldige smaak krijgt die je toen de eerste keer had.

Dus daar moesten we wat aan doen. In eerste instantie schreef ik dingen op kladblaadjes en bewaarde dit in een map. Af en toe deed ik er een foto van een bord met eten bij. Tot ik me bedacht dat een kookboek wel erg leuk zou zijn, vooral wanneer de kinderen later het huis uit gaan.
Nou ja, de rest is geschiedenis. Het is een uit de hand gelopen hobby wat resulteert in een home made kookboekje met hierin 75 home made receptjes met bijbehorende home made foto’s.

Het zijn gerechtjes die echt iedereen kan maken, met ingrediënten die gewoon in de supermarkt te verkrijgen zijn.
De smoes “ ik kan niet koken” gaat voor dit boekje niet op. Als ik het kan, kan jij het ook!

Dus, wil jij je vrienden of familie imponeren met heerlijke lunchgerechten, tapas hapjes, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, sauzen of nagerechten? Blader dan KOOKvanjou eens door. Hierin vind je ongetwijfeld de inspiratie en het recept wat je nodig hebt. Dus; laat je innerlijke keukenprins(es) los!

Het boekje kost € 17,50 zonder eventuele verzendkosten en is te bestellen via mijn instagram account; @vajensp

Liefs, Esther

Hieronder een aantal sneakpeeks;

 

kookvanjoukookvanjou4

One Reply to “KOOK van jou”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s