Feest bij Beebie Westland

Feest bij Beebie Westland, een van mijn favoriete winkels hier in de regio. Ik hou ontzettend van kinderitems en zeker toen ik nog zwanger was kocht ik mezelf helemaal gek! Bij Senn kwam ik al graag bij Beebie Westland en dat is met de zwangerschap van Foss niet anders geweest. Zulke mooi spulletjes en altijd kindvriendelijk! 

Ik heb het nooit onder stoelen of banken geschoven dat ik een liefde heb voor Beebie Westland een winkel gevestigd in Naaldwijk. Voor mij dus zowat naast de deur heerlijk! Samenwerkingen met winkels dichter in de buurt vind ik dan ook extra leuk omdat er een persoonlijke touch aan zit. Zo kan ik dus langskomen en een praatje maken met de eigenaren van de winkel. Zo kom ik dus ook bij Ruud en Christine in de winkel, ze zijn altijd even vriendelijk en willen je helpen om dat perfecte kraamcadeautje te vinden, of geven je advies bij de keuze voor een kinderwagen met elke vraag denken ze met je mee. Ik vind het altijd erg prettig als je in een winkel komt en je wordt geholpen maar niet wordt gepusht om dingen te komen. Dit sfeertje proef ik altijd als ik bij Beebie Westland naar binnen stap.

Hieronder schreef Christine een stukje over hoe alles is begonnen met de winkel én hoe alles nu verloopt.
Bijna 17,5 jaar zijn wij , Ruud en Christine, al trotse eigenaar van Beebie Westland. Hoe is dat nu allemaal ontstaan ?. Ruud is opgeleid tot antiek restaurateur en meubelmaker. 27,5 jaar geleden werkte hij in een meubelzaak in Rotterdam maar had het daar niet naar zijn zin. Mevrouw Kouwenhoven en familie (waar Ruud een appartement van huurde) runde destijds Beebie Kouwenhoven en wilde uitbreiden met baby meubels en vroegen Ruud of hij dat op wilde zetten. En zo geschiedde 😉😀. Ruud was 10 jaar bedrijfsleider bij Beebie Kouwenhoven en werkte nauw samen met Mevrouw Kouwenhoven. Toen die 65 jaar werd, heeft zij (en haar familie) gevraagd of wij de baby zaak over wilden nemen en dat hebben we gedaan. Toen ben ik , Christine, ook in de winkel mee gaan werken. Geen ervaring, want ik heb in de hotelbranch gewerkt en 15 jaar les gegeven op verschillende sportscholen. Maar ik vond het gelijk heel leuk. We hebben 3 prachtige kinderen gekregen en toen ze nog klein waren was ik ook meer op de achtergrond en nu runnen we volop samen en met hulp van onze trouwe werkneemster Marjolein, die al jaren bij ons werkt, al 17,5 jaar bij Beebie Westland. En binnenkort zitten we alweer 5 jaar in de Koningstraat. Dus houd ons in de gaten op facebook en Instagram want dat gaan we zeker VIEREN!! 🎉🎉🎉.

Hoe leuk is dit stukje geschreven door Christine, het begin van Beebie Westland. Best bijzonder als je het mij vraagt, een bedrijf waar veel liefde in rond gaat. Dit is iets wat ik als persoon echt belangrijk vind, een bedrijf waar een liefdevolle geschiedenis aan vast zit. Nu 17,5 jaar later vieren ze feest en ik mag alvast verklappen dat er 20% korting is op alles in de winkel muv de autostoelen, kinderstoelen en kinderwagens daar ontvang je 10% korting op. Geldig op zaterdag 29 en zondag 30 september, in de winkel. Op zaterdag is de winkel open van 9.30 uur – 17.00 uur en op zondag van 13.00 uur – 17.00 uur. Korting op de nieuwe collecties wauw wauw wauw dit kan je toch niet aan je voorbij laten gaan! Ik ga zeker even een kijkje nemen, woon je wat verder weg? Kijk dan op de site www.beebie.nl

Ruud is naar de beurs in Keulen geweest, hij heeft hier ontzettend veel leuke dingen gezien én besteld. Zo komt Joolz volgend jaar met een uitbreiding van kleuren, hoe leuk is dat! Naast de Joolz zijn er ook mooie buggy’s van Elodie Details voorbij gekomen.

Zo komt de EasyWalker met een nieuwe wagen: Harvey 2. Eind december verwacht Beebie Westland deze in de winkel!
De winkel hangt vol met nieuwe items, zo ook met de nieuwe collectie van Lodger. Zoals de meeste weten ben ik echt gek van lodger. De nieuwe kleuren zijn dan ook echt zo mooi, niet te doen! Prachtige warme herfst en winterkleuren, die staan dus perfect bij mijn jongste!

Ook Done by Deer heeft een nieuwe collectie, hier zie je vooral de kleuren donkerblauw, mint en roze met goud terug komen. Ook een hele mooie collectie moet ik zeggen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer te lezen, feliciteren jullie Beebie Westland ook in een reactie. Dat hebben ze wel verdiend na deze mijlpaal. Vergeet niet om op zaterdag of zondag even lekker te shoppen, die toffe korting laat je toch niet aan je voorbij gaan!

Liefs Eline

 

10 Replies to “Feest bij Beebie Westland”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s