Netflix verslaafd ik?!

Netflix, iets wat bijna iedereen tegenwoordig wel heeft. Zo is er tegenwoordig zelfs een werkwoord van gemaakt ”netflixen”. Herkenbaar hoor want ook ik zeg het: ‘even lekker een avondje netflixen’. De meeste die mij goed kennen weten dat ik helemaal gek ben van series en dan het liefst doe ik aan bingewatchen. Herkennen jullie dit ook? Maar hoe doe je dit met kids én welke series zijn mijn favorieten? 

Zoals ik in het voorstukje al vertelde ben ik fan van Netflix. Heerlijk vind ik het een avondje bankhangen met een goede serie. Maar sinds de komst van Senn en nu ook met Foss erbij wordt het kijken van een serie steeds specialer. Vroeger keek ik hele seizoenen achter elkaar en tot diep in de nacht. Nu moet ik zorgen dat de kids op bed liggen, het huis aan kant is en als er  dan nog wat tijd is of energie kan ik mezelf instaleren voor een goede serie. Ik als netflix verslaafde, want ja zo word ik genoemd, maak dan ook echt tijd om een goede serie te kijken. Gelukkig ben ik niet alleen in deze ‘verslaving’ ook manlief vindt Netflix heerlijk. Qua smaakt vinden we veel series beide erg leuk waardoor we lekker samen kunnen ‘netflixen’. Naar de gezamenlijke series hebben we ook beide series die we alleen kijken, hij houdt niet zo van al die vrouwelijke series terwijl ik dat zo af en toe ook heerlijk vind. De dagen dat Steef dus aan het werk is in de avond/nacht kan ik mooi deze series kijken.

Toen ik zwanger was van Senn en verlof had deed ik echt aan binge watching. LOVED IT, ik keek in een korte tijd hele series van een aantal seizoenen weg. Toen Senn net geboren was ging ik hier rustig mee door. Maar zelfs toen had ik het idee dat ik het druk had ha ha, what was I thinking? Nu met Foss erbij heb ik letterlijk tijd te kort en is het kijken van een goede serie gewoon een luxe. Maar des te meer kan ik genieten van een lekker avondje bankhangen met Netflix.

Vaak als beide kids liggen te slapen en ik het huisje aan kant heb zet ik toch even tv aan en ga ik genieten van een serie. Het probleem bij mij is alleen vaak als ik dus een goede serie heb gevonden ik echt ‘in’ de serie zit en blijf kijken. Dan komt het wel eens voor dat ik tot diep in de nacht blijf kijken en in de ochtend spijt heb. Maar ach dat overkomt de beste toch?

Nu zijn jullie vast benieuwd welke soort series ik graag kijk… Nou dit loopt dus echt ontzettend uit een. Ik ben bijvoorbeeld gek op echte vrouwen series, maar ook vind ik hele spannende series fantastisch maar voor een goede comedy ben ik ook te porren. Dus nogmaals mijn genre loopt ontzettend uiteen. Nu wil ik jullie graag mijn netflix toppers meegeven en hopelijk vinden jullie dit ook leuk om te kijken.

 1. Sons of Anarchy
 2. The good doctor
 3. Ray Donovan
 4. The following
 5. Breaking bad
 6. Pretty little liars
 7. Orange is the new black
 8. Prison break
 9. Gillmore girls
 10. The good wife
 11. Drop dead diva
 12. Nashville
 13. Gossip girl
 14. The bridge
 15. Luther
 16. Elementary
 17. The walking dead
 18. Scorpion
 19. The Sinner
 20. Rita

Dit zijn wel echt een aantal toppertjes, natuurlijk kan die lijst nog vele malen langer maar dan wordt het steeds minder overzichtelijk. Ik hoop dat ik jullie een aantal tips mee heb kunnen geven en we allemaal weer lekker kunnen ‘bingewatchen’.

Mochten er hier nog een aantal netflix verslaafde zijn laat me je favorieten weten in een reactie en hopelijk help je mij weer aan een nieuwe verslaving 😉  So let me know.

Liefs en een dikke knuffel,

Eline

17 Replies to “Netflix verslaafd ik?!”

 1. Ik vind ook erg veel leuk, Marvel serieus gaan er ook goed in, zoals The flash, Daredevil en Jessica Jones. Maar ook Lucifer, once upon a time, zoo, la casa de papel en the sinner, gaan er goed in.
  Disjointed is ook nog wel een tipje vind ik, gewoon een simpele, flauwe, even tussen de bedrijven door kijken serie. Maar denk dat jij hier vast veel wel van kent!
  En dat met kinderen, zeker herkenbaar, eerder was het weekenden lang!

  Like

 2. Oooh my….la casa staat er niet in. Ga die eens even heel gauw kijken! Dan pas ben je compleet als extra Netflix fan hoor.
  Ennuh….steef kan hem zeker meekijken!

  Like

 3. Jaa wij zitten redelijk op 1 lijn geloof ik😂
  Al heb ik elementery halverwege gestopt.. het boeide me niet meer ofzo (hetzelfde met Blacklist)

  Welke je ook echt niet mag missen;

  – grimm
  – grace And Frankie
  – outlander
  – don’t Trust the bitch in apt 23
  – New girl
  – Crazy ex girlfriend

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s