Wie ben ik?

Hallo allemaal,

Wat fijn dat jullie een kijkje komen nemen op mijn site. Ik vind het oprecht leuk dat jullie benieuwd zijn naar mij en mijn verhalen. Zoals de meeste van jullie weten heet ik Eline Zwitser. Ik ben 25 jaar oud en getrouwd met de liefde van mijn leven Stefan Zwitser. Samen hebben wij een prachtig zoontje Senn van april 2015, een dochter Skye* en zijn we sinds 18-06-2018 de trotse ouders van ons tweede zoontje Foss. Op mijn blog zullen er dan ook verschillende blogpost gaan over ons ‘Zwitserleven’.

Ik vind het heerlijk om te kunnen schrijven en vooral ook van mij af te schrijven, bij sommige momenten in je leven is het fijn om even stil te kunnen staan. Stilstaan bij wat er is gebeurd en hoe verschrikkelijk snel de tijd ook gaat. Want zoals de meeste moeders zichzelf hierin zullen herkennen gaat de tijd gewoon ontzettend hard. Voor je het weet loopt je kleine baby of praat hij/zij de oren van je kop! Die mijlpalen in je leven, of het nou met kindjes is of iets totaal anders, soms is het fijn om dit vast te leggen. Vast te leggen om het zo goed mogelijk te kunnen herinneren voor later.

Nogmaals super leuk dat jullie een kijkje nemen, laat vooral een reactie achter want hoe leuk is dat!?

Liefs Eline

One Reply to “Wie ben ik?”

  1. Je mams ken ik via school. Ze was groepsmoeder op school bij meester Arjan(misschien wel in de groep waar jij toen zat), de school waar ik toen ook werkzaam was. Lange tijd uit het oog verloren tot ik haar weer tegen kwam op facebook en haar weleens advies vroeg en vraag over één of ander recept haha. Nu kom ik “oma Janneke” regelmatig tegen met jouw kanjer van een zoon Senn op de peuterfit in de Heenweg. Hoe leuk is dat! Zwitserleven en Sjanz….Ik ga jullie zeker volgen, superleuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s